• Completed November 2015
  • Redevelopment
  • Area worked: 413sqm
  • Site size: 532sqm
  • Photos by Peter Hoare

Completely removing the top level of this original beach house on the South Coast of South Australia, allowed Outset Design to transform this property into a contemporary beach house that integrates with it’s surroundings and maximises year round enjoyment.

Utilising north facing vented windows makes the most of winter sunlight and to the south, large windows overlook the expansive encounter bay.

The rich timber exterior provides for the perfect beach holiday feel and as you venture inside you find a light and simple interior, open and spacious, ideal for entertaining and relaxation.

This holiday home is designed to be enjoyed throughout the entire year, whether you’re entertaining a group of friends for the summer or escaping for a cosy weekend in the winter.